Ov mec Astvac

Ov mec Astvac, du siro mec orhnutyun,
Kyanqi paros, luysi axbyur,
Zavaknerid uzh, zorutyun.
Ov mec Astvac, mer verqer@ bzhshkox,
Nor shunch tvox, huys nershnchox
U vshti mech mxitarox.
Ov mec Astvac, lsir srtis harachanq@,
Lsir hogus axachanq@,
Hayin dardzru Qo hayacq@.
Ov mec Astvac, dzayn@  dster Qo lsir,
Kext u stic lva maqrir,
Chari gorc@ xapanir.
Ov mec Astvac, Hayoc hoxin luis shnorhir,
Mer srterin ser nvirir,
Zavaknerid miabanir.
Ov mec Astvac, haxtanak@ mer Du es,
Kyanki champan miayn Du es,
U mer miak huys@ Du es.
Ov mec Astvac, du siro mec orhnutyun,
Kyanqi paros, luysi axbyur,
Zavaknerid uzh, zorutyun.

2021


Рецензии