Знак за знаком

                Болгарский
                Мир и Люди


               
                З Н А К   С Л Е Д   З Н А К

                Какви ли днешни тайни писмена
                оставяме на внуците си ние?
                Със себе си да влизат във война
                или горчива чаша да не пият?
                Надеждата до дъното разбита
                или живот за радост съграден?

                Събития връхлитат и отлитат
                и знак след знак изписват всеки ден...

                Ана  Величкова               


Рецензии