Заслепление

                Болгарский
                Мир и Люди


               
                З А С Л Е П Е Н И Е

                Красотата ще спаси света,
                ако може някой да я види.
                Днес приема се за красота
                плитката, но бляскава привидност.

                Няма вече тънък слух и зрение -
                шум суетен всичко заглушава.
                От фалшиви краски заслепени,
                хората да се спасят забравят.

                Ана  Величкова      


Рецензии