Напишу пiсню на щастя

Рано вранці, як причастя,
Зачерпну в долоні щастя
І забуду сум та розпач,
Хай біжать собі урозбіч.

Я весні відкрию двері!
Досить зимних вже містерій!
Сонцю підніму повіки,
Щоб скоріш зігріло ріки.

Поспішу в ліси і луки,
Простягну назустріч руки,
Запрошу птахів веселих,
Вип'ю з ними щастя келих.

Подарую вітру флейту
Та додам ще компліменту,
Щоб і дихалось вільніше,
І співалося гучніше.

А сама присяду поруч
І блаженно гляну вгору,
Про природу живописну
Напишу на щастя пісню...


Рецензии