Укр. Десь, там далеко п1д Херсоном

Десь, там далеко під Херсоном
у Миколаївських степах,
жила в селі одна дівчина
з дитинства віщувала про свій фах.
Вже після школи закінчила ВУЗ,
і присвятила дітям все життя,
там заключила браковий союз
і від роботи мала гарні відчуття.
Любила діточок, вони ж її не менше
і всі з повагою відносились до неї,
а діточки були їй найрідніші,
які знаходяться ще й зараз в школі з нею.
А я б вручив їй не одну ще нагороду
за труд та за повагу до людей,
де вона вийшла в світ з простого роду
й до цього часу в школі вчить дітей.


Рецензии