Укр. Зв1т

Частину із життя прожив я у селі,
а три четвертих я прожив у місті,
і своїм серцем, так припав я до землі
не потребуючи ніякої користі.
Тяжка робота у селі
батьків виснажувала сили,і
ми ж, на той час були малі
і вже траву косили.
А після  школи жорнова,
        вода, солома, сіно,
деревину пиляли на дрова
щоб не замерзнути в
          найхолоднішу зиму.
А влітку лісосмуги та ставки,
виноградники, сади, баштани,
не дорікали нам ні чим наші батьки,
і те життя тягнулося роками.
А згодом армія, навчання та робота
у різномовного прошарку на той час,
своя родина, будівництво та турбота,
оце вважай, як біографія для вас.
Я не торкнувся лірики й люові,
про це написані майже усі мої вірші,
які писав я з радістю й журбою
про тих коханих, друзів та батьків


 


Рецензии