А я, на морi...

Ну от і все
 
життя скінчилось  все що треба завершилось.

Добіг кінець любов покинула
може вмерла чі загинула.

Тепер в душі я відчуваю пустоту гора печалі...

Там  колись літали мрії
 
відображали красоту.
І гніздилися надії

Яка щаслива була мамой
Діток пятеро упрямих...

Чоловік любимий був
Нічого розум не забув.

Одна однісінька під тином
Отака тепер картина

У печалі в болі в горі.

Ні на морі.

Широчезні в майбуття простори.


Рецензии
Это я такая..
В жизни всё бывает.

Забина   27.02.2021 10:15     Заявить о нарушении
Бывает всё ушло уйдёт и это.
Люблю тебя Дарья за понимание.

Вера Деревьянко   27.02.2021 10:31   Заявить о нарушении