Тебе кохаю

Ти чуєш...чи не чуєш...хочу я тобі сказати ...
Не чуєш ти...я можу написати ...
Хочеш я напишу їх у листі ,відправлю у конверті...
А можу у фейсбуці навіть  в інтернеті
Не має значення ...як в сердце їх тобі донести !!!!
І хоть на край землі готовий я їх нести ...
Найдуть вони тебе я точно знаю...
Цих слова два..."Тебе кохаю"


Рецензии