Чому тебе ранiше не зустрiв?

Чому тебе раніше не зустрів?
Чому я руки не твої тримав в долонях..
Я бачив тебе в снах і їм радів,
Про тебе мріяв я в своїх безсоннях..

Кохання нам чому тебе раніше не зустрів?
нам не дарувала доля?
Шукав тебе завжди серед чужих світів,
А ти блукала десь зі мною поряд. 

Чому тебе раніше не зустрів,
Й тепер чому коли не може бути "нас"
Серед безмежності життя шляхів,
Для зустрічі прийшов нарешті час...


Рецензии