Шляхи долi

     З квартири верхнього поверху, гучно зву
чить музика. Щоб убавили звук мешканець
квартири, поверхом нижче, постукав  в  сте
лю пострілом з пістолета і не промахнувся..
   Воістину несповідимі шляхи доленосні!


Рецензии