Чай

Зелений чай вже не рятує,
І прослухані усі пісні,
Сірі будні я констатую,
І обличчя у всіх пісні

А заваріть мені знову чаю,
Я без нього давно вже не той,
Я їм душу свої вінчаю,
With each passing day,

І на ранок знову світанок,
І кожен настуний день,
Твій кумир  наливає чаю,
Герой телевізійних ідей.

І вечір знову просить чаю,
Налийте йому до країв,
І крок від чаю до відчаю,
With each passing day.


Рецензии