Бавакас

Кью ч1ал пас яг1я вакъас
Зус гуъмур и бувакъас
Къюьсин гафарар даа,
Вун суманф дуйил ада.

Ачух дуньяхь, чуьле зав,
Х1я девлет ваш иф, зе бав.
Ми г1уммурдин рякъяриъ
Вун г1акв акьа х1яд э бав.

Х1уья зус х1азур э вун,
Г1янан ирк1в ативун ис.
Заризар акьая вун,
Акъ ядархьас зе кьюсис

Хатир х1улмат ве ух1яс
Гьар са валад бурже бав.
Залас вун вархал дахьас
Аллагьдис талаб э бав.

Вакъас зун акьас миннат,
Ве лакариккь айф жаннат.
Кьимат ада ве жафайн,
Вас дуяхь ичира файн.

Кью ч1ал пас яг1а вакъас,
Зус г1умур и бувакъас.
Къюьсин гафарар даа,
Вун суманф дуйил ада.


Рецензии