Помни

                Болгарский
                Мир и Люди
 


                П О М Н И

                Забравата е рожба на страха,
                на съвестта нечиста и студена.
                Завинаги издухай от праха
                ти всяка истина непомрачена.

                Шом помниш, ти във Времето си жив
                и с мигове неповторими тичаш.
                Светът край тебе става по-красив,
                когато неуморно го обичаш.

                Ана  Величкова            


Рецензии