Найди своё признание в любви-4 на укр. яз. - 10шт

Из альбома "Праздничное Ассорти"

«НАЙДИ  СВОЁ  ПРИЗНАНИЕ  В  ЛЮБВИ...» - 4 \ 10 шт.

«ЗНАЙДИ  СВОЄ  ЗІЗНАННЯ  ПРО  КОХАННЯ...»-4 \ 10шт.

1*
Затишно мені з тобою поруч...
Тепло! Легко! Радісно! Надійно!!!
Ти для мене все на цьому світі!!!
Найгарніше серед чарувань!!!

Хочеться закутатися в ковдру
З ніжних та гарячих поцілунків...
В полоні обіймів потонути...
Слухати мелодії зізнань...

2*
Твої запаморочливі зізнання –
Це щастя! Джерело чуттів бурхливих!!!
Солодкий полон палких поцілунків...
І доторкань ласкавих океан...

Твій погляд душу змушує яскрити!!!
Парити в небі від хвилин щасливих...
Прискорити ритм люблячого серця...
Світитися від чарівних бажань...

3*
Западають жаринками в душу
Всі зізнання твої про кохання...
І танцює від радості серце...
Вальсом кружаться всі почуття...

Перехоплює подих від щастя...
І туманність в моїй голові...
Ах, як гарно все це! І приємно!!!
Неймовірне таке відчуття!!! \ Ейфоричне

4*
Ти тут, поряд... Це значить, що небо
На молитви всі відповідає...
І я знову від щастя хмелію...   
І душею співаю! Цвіту!!!

Від п’янких ароматів любові
Покриваються щоки рум'янцем...
Погляд мій, наче сонечко, сяє...
Випромінюючи доброту!!!

5*
Як приємно тебе обіймати...
Поцілунками руки вкривати...
І від голосу твого тремтіти...
Відчувати світіння в очах...

Шепотіти на вушко ласкаво
Потаємні слова... Заповітні...
І у відповідь «лю» – ніжне, щире –
На рум’яних читати вустах!!! \ манливих, шовкових

6*
Сенс мого ти життя, мій коханий...
Неповторне кохання моє!!!
Почуття наші всі – незрівняні!!!
Небо тільки з тобой голубе!!!

Ти – у центрі життєвого кола...
Ти – мій Всесвіт! Ти – Сонце моє!!!
Не устану від тебе ніколи!!!
І ніхто не врятує мене...

7*
Від розлуки до зустрічі, любий,
Я живу! І чекаю на тебе!!!
Ти – моє незрівняне кохання!
Мудрість! Віра! Надія! Любов!!!

І щомиті я прошу у Бога
Щоб фортуна нас не розлучала...
Щоб жорстокі, нестерпні розлуки
Щастя не розтрощили альков!!!

8*
Я тобою живу, мій коханий...
І тебе одного я бажаю...
Шепочу вранці «доброго ранку»...
Засинаю з «люблю» на вустах...

Ти потрібен мені, ніби сонце...
Як повітря легке та прозоре...
Я обожнюю світ твій мрійливий...
Разом нам не страшна суєта!!!

9*
Без тебе дні втрачають мальовничість...
І сенсу позбуваються простого...
Без тебе Всесвіт мій – сумний, безбарвний!!!
Недобрий... І позбавлений краси...

І лиш з тобою серце – оживає!!!
І пісню щастя радісно співає!!!
Ти тільки посміхнешся, ніби сонце, –
І дух цвіте, як квіточка весни!!!

10*
Таке ласкаве і ясне твоє серденько,
Що дуже хочеться знов вилити всю душу...
Розповісти тобі про радощі, про горе...
І дочекатися пестливого «люблю»... \ ласкавого

Почути в пісні солов’я романс про щастя,
Що він співає так божественно для ружі...
З тобой зануритися в цю прекрасну дію...
Повір, я все для цього, любий мій, зроблю!!!


Рецензии