ГуМОР

                  пОЧУТЕ З НОВИн
               ТЕЛЕБАЧЧЕННЯ

                                        I      
    До шести-десяти  врятованих,  досі  розмі
щені на території моргу, а  ті  що  вважають
ся  безвісти  зниклими, скоріше  всьог0, спо
чивають  на  лаврах  в  родинному   колі,  як
живі.
                                      II
    Вибухнув газ. Семеро – постраждало. Їх
тимчасово  розмістили в приміщенні слід
чого ізолятора. Живими (!).

                                      III
   Вислів гаранта – Януковича :
 – Потрогаешь, как говорится... Вот так
смотришь и сразу всё становится ясным.  
                        IV      
    Дітей до школи  возить  автобус тому,
що їм складно дійти до пірса по воді.
                                      V
   На  Черніговщині поліція відшукала
замерзлого 17-ти-річного хлопця,      
який загубився в лісі — живим.   

      (24-й каеал. Рухома стрічка. 
                                      21/02-2021 - 10-00).

                VI
   Глухонімого затримали в магазині за
пропаганду і провокаційні висловлювання
на захист свободи слава.


Рецензии