Найди своё признание в любви-5 на укр. яз. - 10шт

Из альбома "Праздничное Ассорти"

«НАЙДИ  СВОЁ  ПРИЗНАНИЕ  В  ЛЮБВИ...» - 5 \  10шт.

«ЗНАЙДИ  СВОЄ  ЗІЗНАННЯ  ПРО  КОХАННЯ...»-5 \ 10шт.

1*
Я молюся про те, щоб в любові
Не було злих, нестерпних розлук...
І щоб зустрічі сяяли щастям...
Щоб ми мліли від дотиків рук...

Щоб слова заповітні, таємні
Душу м'якше робили завжди...
Щоб щодня ми «люблю» шепотіли...
І завжди  разом, поруч були...

2*
Ти мені даруєш часточку душі...
Доброту і ніжність люблячого серця...
Досягати помагаєш всіх вершин...
Лиш з тобою легко так мені живеться!!!

3*
Я не хочу, щоб розлуки забирали
Час у нашої ласкавої любові...
Кожна мить мого життя тобою повна!!!
Я бажаю, щоб завжди ось так було!!!

Щоб не втратило світіння наше щастя...
І щоб вічно його очі волошкові
Посилали душам зоряне натхнення,
Дарували ніжність, радість і тепло!!!

4*
Люблю твій ніжний погляд, ніби сонце...
Він сповнений любові чарівної...
Сердечних почуттів – манливих, файних...
І теплості... І світла доброти... 

Його, повір, ні з чим не порівняти!!!
Все в ньому зрозуміло і приємно...
Там – дзеркало душевного яскріння!!!
І я хмелію від його краси!!!

5*
Хочу я бути поряд з тобою!!!
Разом йти до безхмарного щастя...
І любов’ю весь світ обіймати... \ осявати
Досягати бажаних вершин...

І тонути в бурхливому морі
Почуттів незрівнянно-прекрасних,
Притягальних зізнань у коханні
Та пісень чарівної душі...

6*
Я люблю в час світанку мрійливий
Огортатися дивним теплом
Поцілунків твоїх голубливих...
Обіймати світ щастя крилом...

Вдячна Долі за дар я пестливий –
Рай, дарований нам на землі...
Ми закохані там і щасливі!!!
І душа ні про що не болить!!!

7*
Я кружуся у вальсі весняним
Від чудових, хмільних почуттів...
І милуюсь тобою, коханий!!!
Найгарнішім в моєму житті!!!

А в гарячих твоїх поцілунках
Існування знаходжу я сенс...
І чекаю нових подарунків
Від весни! Долі! З ясних небес!!!

8*
Знов я вчуся щасливою бути –
Після довгих, жорстоких розлук...
І любов – знову бачити, чути!!!
І забути про гірку сльозу...

Поможи в цьому, любий, коханий!!!
Обійми... Подаруй ніжне «лю»...
І відкрий щастя нового грані...
Осені світлом долю мою!!!

9*
Ти любов'ю, турботою, щастям
Огорнув таємничий мій світ...
І не дав на самоті пропасти...
І наповнив теплом кожну мить...

Дуже рада я, що нам вдалося
Об'єднати життєві шляхи...
І що в судьбах у нас все сплелося...
Я за це щиро вдячна тобі!!!

10*
Я вдячна, милий, що зумів ти полюбити...
Теплом та ніжністю позбавити від мук...
І лід у стомленому серці розтопити,
Що встиг там добре оселиться в час розлук...

Спасибі, любий, за увагу и турботу...
За те, що дух мій врятував від болю й сліз...
Що ти душі даруєш відчуття польоту!!!
А почуттям приємним – чарівливий блиск!!!


Рецензии