Передбачення

                        (Бувальщина)

   Звертається онук до своєї бабці:
   – Чому  ви,  бабусю,  не  призапасаєтеся
картоплею в зиму?.. Харчуванням?..
   – Та воно, відказує старенька, якось воно
не того... Ну, я завтра, чи коли там, помру і
хто оте все буде їсти? Отож і нема – отого...   


Рецензии