***

Къалай  къуджур сёз эди - Къазауат.
Аямайды уллу, гитче деб.
Дагъыда, талай бушууну сынаб,
Нюрюн тас этмейди сабий бет.

Уллу адамда бирча кётюрмез,
Ёлюм, ачлыкъ да салсала къоркууу.
Сабий, назик джан, къарамы бла,
Тёгеди Дуниягъа саулай джылууу.


Рецензии