Украинский Гарик 845

Український Ґарик 845



За мотивами І. Губермана

Російська вдача темна і безлика.
Її досліджують і скрізь, і всюди.
Вона і дивовижна, і велика —
СамІ собі вузду шукають люди.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии