Душа

Є речі у житті яких не можем пояснити.....
Коли кохаєм ми одних ,а з іншими приходиться нам жити...
Кохаєм раз в своєму ми житті
Так палко ,пристрасно до болі
Шукаєм ми подібних їм,лиш першій відданій любові...
У всіх були свої розчарування
Бажання,пристрасть  і кохання .
І хоть не видно шрамів у душі
Вони далеко в нас у заперті.
І знов коли готові ми кохати
Вони дають про себе знати.
Ніколи нам не легко у житті
Завжди будуть у нас якість бар'єри
Тримати планку і вперед ідти
Знайти любов ,добитися кар'єри))


Рецензии