То - дурнi всi

                (бувальщина)               


    –  Тольк0!..      
   Звернувся  був колись до мене  мій дідусь.   
(Тоді, як мовиться, ходив під стіл я пішки)
    –  Ти палиш? – Мене він запитав. Та, ні! –
Кажу йому: Оті усі, що палять – дурні!
    Дідусь  недопалок,  якого  ще  не  допалив,
жбурнув собі під ноги і, вже, цілком  серйоз 
но,  доказав:
    – Виходить, я один із дурнів  теж?               
    – Та,  ні!  –  кажу: Всі-всі...  З  усіх, отих... 
один ти умний!         


Рецензии