Найди своё признание в любви-2 на укр. яз. - 10шт

Из альбома "Мои стихи на украинском..."

«НАЙДИ  СВОЁ  ПРИЗНАНИЕ  В  ЛЮБВИ...» - 2 \ 10 шт.

«ЗНАЙДИ  СВОЄ  ЗІЗНАННЯ  ПРО  КОХАННЯ...»-2 \ 10шт.

1*
Кохання прилітає непомітно...
На крилах янголяток невловимих...
Але в душі вогнем цвіте яскравим!!!
І в серці залишається назавжди!!! \ навіки

2*
Я хочу слід яскравий залишити –
В твоєму серці... У твоїй судьбі...
Всі наші почуття – боготворити!!!
Ти тільки все життя мене люби!!!

3*
Кохання – це душі повстання!!!
Полон від люблячого серця!!!
Чуттів чудових процвітання!!!
Все те, що в душу щастям ллється...

4*
Без тебе – я таємно молюсь... \ Я без тебе – таємно молюсь...
А з тобою – у небі літаю...
Я тебе нескінченно люблю!!!
Щастя іншого я і не знаю...

5*
Щось є в твоїх закоханих очах...
Напевно, це – душі твоєї щирість!!!
Що сяє ясним сонцем в почуттях...
Дарує ніжним поглядам відкритість...

Щось є в твоїй закоханій душі...
Напевно, це – божественне світіння!!!
Що всі чуття підносить до вершин...
І створює бажань палахкотіння...

Щось є в твоїм закоханім серденьку...
Напевно, це – любові тріпотіння!!!
Що для щасливих днів, як рідна ненька...
Та від біди і катастроф – спасіння!!!

Щось є в твоїх «закоханих» словах...
Напевно, це – пісні любові в серці!!!
І щастя тихий шепіт на вустах,
Що відкриває всі таємні дверці...

Щось є в твоїх «закоханих» ділах...
Напевно, це – увага і турбота!!!
Що захищають почуття від зла...
Постійна з прорахунками робота...

Щось є в твоїм коханні, друже мій!!!
Це – однозначно я! Моє кохання!!!
Щасливі всі й нещасні наші дні!!!
Всі зустрічі й короткі розставання...

6*
Ти – моя єдина муза!!!
Я живу одним тобою!!!
Дух, окрилений любов'ю,
Птахом в небесах парить!!!

Ти – мій янгол-охоронець!!!
Що рятує дух від болю...
І крилами обіймає
Наше щастя в кожну мить!!!

7*
Тепло, затишно з тобою...
Просто, легко та надійно
У солодкому полоні
Щирих почуттів твоїх!!!

В захваті від слів я ніжних...
І люблю твої обійми...
Хочу слухати серденько,
Що співає нам пісні!!!

8*
Я не можу більше стримувати в серці
Почуття, якими ти зачарувала...
Хай не довго зустрічаюсь я з тобою –
Підкорила ти по-справжньому мене!!!

Приголомшливою вродою своєю...
Світлим розумом... І легкістю п’янкою...
Що крила мені дарують, творчі сили...
Та натхнення – і зіркове, і земне...

9*
Ти привнесла в моє безбарвне існування
Різноманітних барв, що роблять кожен день
Найчарівнішим... І світлішім... І добрішим...
І додають душі натхнення та пісень...

Життя набуло знов той сенс, який роками
Ми всі шукаємо!!! На небі... На землі...
І на душі тепер – настільки легко стало!!!
А почуття – розкішні кольорі знайшли!!!

10*
З тобою хочу бути чесним я... Відвертим...
І поділитися своїми почуттями...
Я щиро радий, що зустрілися ми, люба!!!
І один одного у Всесвіті знайшли!!!

Тепер моє життя прикрашено любов'ю...
Цікавим і таким приємним спілкуванням,
Що надихає душу, змушує долати
Всі перешкоди на астральному шляху...


Рецензии