Найди своё признание в любви-1 на укр. яз. - 10шт

Из альбома "Мои стихи на украинском..."

«НАЙДИ  СВОЁ  ПРИЗНАНИЕ  В  ЛЮБВИ...» - 1 \ 10 шт.

«ЗНАЙДИ  СВОЄ  ЗІЗНАННЯ  ПРО  КОХАННЯ...»-1 \ 10шт.

1*
Люблю тебе... Дивуюся, як сильно
Любити можу... Пристрасно та ніжно...
Весь час про тебе мрію... Розумію,
Що ти в житті моєму – головне!!!  \ головний, головна

2*
Прошепоти мені ледь чутно:
«Кохана, я тебе люблю!!!»

3*
Хай всі слова замінить квітка,
Що ти зірвеш мені з любов’ю...

4*
Бажаю чути голос твій...
Торкнутися рум’яних вуст...
Поцілувати... Обійняти...
Шепнути: «Я люблю тебе!!!»

5*
Я дихаю одним тобою...
Милуюся твоїм коханням...
Ти тільки будь завжди зі мною!!!
І сяйво щастя подаруй!!!

6*
Ста мільйонів поцілунків!!! \ тисяч палких
Найгарніших подарунків!!!
Неймовірних, незвичайних
Та турботливих стосунків!!!

7*
У тебе є щось неймовірне...
І незвичайне... Дуже ніжне...
Ти бережи кохання наше...
Воно у Всесвіті – найкраще!!!

8*
Від тебе віє свіжістю весни...
Прозорою, немов роса на квітці...
І радісно, що в нас – одні пісні!!!
Про щастя та любов у чуйнім серці...

9*
Чарівно, пристрасно, безмежно
І ніжно я люблю тебе!!!
Від тебе серце завмирає...
А дух – злітає до небес!!!

10*
Кохання наше – наче казка...
Про найгарніше у житті!!!
Про магію земного щастя...
І про чарівність почуттів...


Рецензии