Хочеш - лети!

<Людмила Плєвако>

<Змінена версія>

<Цей текст для пісні знаходиться на опрацюванні у композитора>

1.
Пригадую знову й знову
Яскраві дні і солодкі ночі,
Коли все було казково,
І я надивитись не міг в твої очі.

Поливають зливами
Холодні думки,
Я від них не ховаюсь.
Ти така вродлива
У цю мить, як завжди,
Та я стійко тримаюсь.

Приспів:

Хочеш – лети,
У тепліші краї відлітай, моя пташко.
Хочеш – лети,
Хоч тебе відпускати з обіймів так важко.
Хочеш – лети,
Якщо справді деінде тобі буде краще.
Тільки лиши
Теплі спогади в серці про миті найкращі
Наші.

2.
Я чую тебе й не чую.
Такі нестерпні прощання миті.
Волосся твоє цілую
І втримати хочу так несамовито.

Поливають зливами
Холодні думки,
Та я міцно тримаюсь.
Будемо щасливими
Колись я і ти,
Вірю і сподіваюсь.

Приспів:

Хочеш – лети,
У тепліші краї відлітай, моя пташко.
Хочеш – лети,
Хоч тебе відпускати з обіймів так важко.
Хочеш – лети,
Якщо справді деінде тобі буде краще.
Тільки лиши
Теплі спогади в серці про миті найкращі
Наші.


Рецензии