Колеры часам цертыя

Колеры часам цертыя.
Я и мы...
То дабрыня праступае,
А часам натура упартая:

Не самае лепшае,
Не самае вартае...

Як абаранкі цертыя.
Мы...
Такія заўзятыя:
Хата гэткі такая старая...
Ты -
У тры заходы колеры новыя!


Рецензии