Скоро весна

Отже... починається весна.
Хай зима збирає всі печалі,
І тіка. Дивлюсь на вулицю з вікна,
Думаю, що дасть Господь надалі...

Розчиняю сум в своїх сльозах,
Які падають на підвіконні квіти...
Щоб надворі завтра,  на очах
Світу посміхатися, радіти.

Щоб відлуння доброти в серцях
Чути, мовби дзвоники чудесні.
Хай лунає щира пісня ця -
В ній я вкотре розцвіту,  воскресну...

Лютий 2020,
Ілюстрація із мережі


Рецензии