Зимнее спокойствие

Зимовий спокій

Відчуй, відчуй блаженний спокій,
прийди поглянь на цю красу:
зима – велична, синьоока,
вплітає срібло у косу.

Як пухом  змерзлу  землю  вкрила
сніжком сріблястим, та легким;
її свята, магічна сила
комусь освітлює думки.

Вона цариця, достеменно!
Їй влада дуже до лиця.
В красуню закохавшись, певно,
їй вітер вірність обіцяв.

І ось, уже із вітром в парі,
пішла у танець запальний,
і сипле, сипле сніг із хмари
на урожайний рік новий!

Січень 2016 р.


Рецензии