Украинский Гарик 844

Український Ґарик 844



За мотивами І. Губермана

З народження обтяжливо роздвоєний
кидаюся із крайності у крайність,
бо рідна матінка моя — гармонія,
а дисонанс — мій батько. Це реальність.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии