Нуль-нуль

               (репортаж радіокоментара)   
          У першому таймі гравці не нападають,
а  лишЕ  захищаються. Краща  позиція у Че
ренкова. Він в офсайді.
   Удар-р-р… м’яч  за  межами поля…
   У  грі  Локбарський. Він  нападаючий, але
сьогодні опікує правого захисника.
   Перекрили Олега. Він один спостерігає за
грою.
   М’яч  потрапив до четвертого ярусу трибу
ни і це небезпечно:
    Зігмантович з кутового  відбиває м’яч  на
свою  полоаину  поля  низом і не точно. Так
грати  можна.
   Атака  і  тільки атака.
   А взагалі розвернутися не дають.
   Ще передача і все по центру. Там пробити
ся дуже і дуже важко.  А це не маловажно.
   Пеллер б’є лівою…
   Небезпечно!!!
   Ноги  Заварова теж, як  і  Біланова, дуже
уважно бережуть австрійські футболісти.
   Ліворуч. Праворуч. Ви бачите Протасова.
   Ні-ні!  Штрафний. Порушення фіксує суд
дя. Його б’ють наші.
   Удар-р-р !!!
І  голкіпер в сітці. Йому тридцять два  роки,
але він весь час знаходиться  в   грі.
   М’яч пішов на кутовий.
   Можливість для удару була і за нею всі спо
стерігали з  великою надією.
   Шумахер будує гру з трьома захисниками, 
окрім  двох  форвардів, які  знаходяться  на
вістрі оборони.
   Відбито м’яч на кутовий.
   Дев’ятка  переслідує  Бубнова.  Такий зас
лін пройти йому дуже і дуже складно.
   Взаємозамінність. 
   Нуль-нуль.
   Переведення м’яча на лівий фланг.
   Удар!!!
Удар не відбувся.
   Ось ви бачите перше зауваженя: два воро
таря,  жартома,  підійшли  до  центру  поля,
занадто  близько.
   Окрім Майєра,  вперед  ніхто не виходить.
Грати йому не дають і бити теж.
   Наші беруть центр поля в свої руки. А вза
галі, розвернутися не дають.
   Ще передача і все по центру.
   Гра гостей  видовищна – багато не точних
передач. А це  придає  впевненості в свої  си
ли. Задоволення,  своєю  грою  для  глядчів,
вони надали.
   Гра  корисна, оптимістична, з  надійністю.
Провалів  немає. Наполеглива гра.
   Майєр злякався…
На табло спливає останння хвилина.
   Добре що це сталося в центрі поля.
Морозов  навіть  закульгав і Блохіну  доста
лось … Гра  продовжується в хорошому тем
пі. Нуль-нуль.   


Рецензии