Про Майдан

Сьомий рік на Україні
Біль не вгамувати…
Пливе кача по Тисині…
Посивіла мати

Йде Хрещатиком до сина
Важкими кроками
Та в уявлену картину
Порина думками.

Прилетіти би до синку
Долю відмолити,
Щоб ріднесеньку кровинку
Серцем затулити…

Сьомий рік страшній події…
Посивіла мати
Йде  Хрещатиком в надії
Сина відшукати.

Усім виглядом скорбота
Невимовна в неї -
Сина вбачила на фото
На оцій алеї.

Поміж бунтарів-героїв
Знову на Майдані,
Де тримали замість зброї
Щити дерев’яні.

Що від куль не захистили…
Тому і самотня.
А у засвіт полетіла
Майданова Сотня

Щоби звідти споглядати
Пам’ять днів буремних…
Що ті жертви - тільки  б  знати -
Були не даремні.

Що життя поклав, козаче,
Ти за Україну,
Не забудемо… І  кача
над Майданом лине


Рецензии