Can t help falling in love, Elvis

Wise men say,
Only fools rush in
But I can't help falling in love with you.
Shall I stay
Would it be a sin
If I can't help falling in love with you.

Like a river flows
Surely to the sea,
Darling so it goes,
Some things are meant to be.

Take my hand,
Take my whole life too,
For I can't help falling in love with you.

Like a river flows
Surely to the sea,
Darling so it goes,
Some things are meant to be.

Take my hand,
Take my whole life too,
For I can't help falling in love with you.


Говорят,
Лишь глупцы спешат,
Но как сдержать чувства мои к тебе.
Только взгляд,
Я не виноват,
Раз  не  сдержать чувства мои к тебе.

Как река течёт
К морю напрямик,
Так любовь влечет,
В этот самый миг,

Жизнь возьми,
Рад своей судьбе,
Что не сдержал чувства мои к тебе.

Как река течёт
К морю напрямик,
Так любовь влечёт,
В этот самый миг

Жизнь возьми,
Рад своей судьбе,
Что не сдержал чувства мои к тебе.


Рецензии