Бабак навiщував

Вже весна на порозі. Нервується втомлено лютий,
Насилає у розпачі сильні вітри та мороз.
На дахах ще бурульки, річки міцно в кригу закуті,
Та бабак віщував для тепла дуже ранній прогноз.

Березневі світанки прийдУть з кришталевим повітрям,
Даруватимуть щедро небес незрівняну блакить.
З першоцвітом душа пелюстками любові розквітне,
І на струнах майбутнього сенсом буття забринить.

18.02.2021.


Рецензии