кроки

хай скаже вітер своє рване слово там,
де попіл у повітрі
він носив
дорогами пустельником,
де сонце променем ясним
залило темне,
там кроки пролягли її,
дощі де у воді рясні лягли
якісь, здається,
 страшно
задивлені

18-19.02.2021


Рецензии