Знайти...

Не шукайте ворогів...знаходьте друзів.
Не руйнуйте, створюйте життя.
Розцвітайте, мов барвінок  в лузі.
Пізнім уже буде каяття,

Як сплюндруєте ліси, поля і ріки.
Схаменіться,  люди! Бо Земля
Є у Всесвіті  завжди, навіки.
Ми - лиш гості, десь, ізввдтіля,

Сіяні зерном ми на планету.
То ж не будьмо чорним бур'яном!
Хай нащадкам буде шлях для злету.
Будемо людьми! Я б'ю  чолом

І схиляю посивілі скроні
Перед мудрістю прийдешніх поколінь.
Я дощем впаду їм на долоні,
Щоби зберегти небесну  синь...

ЕНіКА,  зажурена...20.02.20, ілюстрація із інету


Рецензии