Надiя Е

Надія є завжди поки живі ми,
Поки роки стікають день за днем.
Хай навіть долі видались гіркими.
Всі шанси є... Ми все іще пливем...
Упевненість наповнює вітрила,
Спрямованного в краще корабля.
І знову виростають сильні крила,
Коли твоя розтерзана земля...
ПереживЕмо все і все здолаєм
(Надія держить міцно на плаву),
Якщо у серці віру справжню маєм:
Я - є,  я сподіваюсь, я живу...

19.02.2021./АКВа/

11.12.2020. Експромт на КАПЕЛЛА С.Сонника


Рецензии