Щоби не пройшло щастя мимо

Полудень віку, як маківка літа,
Сонце іще у зеніті,
Чудовим життя уквітчалося цвітом
І є вже плоди соковиті.
А до зими все таки далеченько.
Хоч є уже фарби осінні
І трепетно так б"ється ваше серденько,
Роки ж бо - птахи перелітні.
І досвід великий уже за плечима,
В душі ж звучить юності пісня.
Зробіть все можливе, поки ще не пізно,
Щоби не пройшло щастя мимо.
2019 р.


Рецензии