Р чниця

Коханий мій!!!
Ось пролетів вже цілий рік,
Коли з тобою об'єднали долі.
По заду - наш найгірший пік,
Тож даймо щастю нашому ми, волі...
І суперечок, і сварок,
Ми допустили купу
Давай поставим руки в бок
І пошлемо їх всіх у дупу.
Згадаємо як ми зустрілись,
Які були перші слова,
Коли губами пристрасно стулились,
Коли вже стала я - твоя...
Я пам'ятаю як ти онімів
Коли тебе я вперше обійняла
Тоді ти очі так поволі опустив
Й легка усмішка на обличчі засіяла.
Та хай там як, а я кохаю лиш тебе,
Ти - в мене чудо чоловік.
Хоч й нервувати любиш ти мене,
Я всеодно твоя на вік.


Рецензии