Вибор

Ми загубились в цьому світі
Як ці малі невинні діти
Турботи хочем і любові
Знайти дорогу свої долі

У кожного своя дорога
Вона нам вибрана від Бога
У когось довга і прекрасна
Коротка в когось і нещасна

Не треба помилок боятись
Все йти в перед ,не обертатись
Надію в сердці не губити
Любить його і просто жити

Хто хоче ,той завжди знайде
А хто не хоче той вкраде
У всіх свій вибір,вибирай
Кому у пекло,кому в рай....


Рецензии