Я розмалюю нiч чорнилом

Візьми з моїх долонь світило,
Тобі дарую срібну вись.
Я розмалюю ніч чорнилом,
А ти милуйся і дивись.

І на душі приємно стане,
Весь світ наповниться добром.
Ніч промайне,і буде ранок,
У тебе друже за вікном.
16 02 2021 р 20:08
Вікторія Г Р


Рецензии