Эки гёгюрчюн

Бугюнде мен гюмез кёкге сукъландым,
Гёзюм тартды эки гёзел гёгюрчюн.
Саркъып учуп эркин яйып къанатын,
Сюйген къушлар гьавада ала гёнгюн.

Яшавдагъы къыйынланы оьтгерип,
Бийик аршгъа етген эки гёгюрчюн.
Ябушгъан дей оьзлеге къаршылагъа,
Тюзлюк, насип, сююв, гьурият учун!


Рецензии