Донечцi в День Народження

Моя миленька, моя маленька,
До серця ніжна, очам - гарненька!
Моє дитятко, моя кровинка,
З любові світла зросла дитинка!
Нехай у світі твоїм барвистім
Усе минуле - як досвід в хисті.
Усе майбутнє - високій статок!
А в тім, сьогодні - його початок!
Мій Світлий Промінь, дочка- відрада!
Моя чарівна принцеса-Лада!
В житті - прикраса, для неба - Зірка,
Це моя донечка, то - Катеринка!


Рецензии