ан-ГЛИ -паНА -шшыМУ

#- ппо-РА__
поЗА!__в_втрраКать,
   сьСе-ньЁ!__ррр

&- а..(х)ДЕ?__(жь)
   жжэ МЯ!!?___ссо,
      СЭ___ррр

#- й_Я(!) -ййЕ__Ммм
   Пшш(ы)НИ!___ццу_И..
      РроК-ФО!__ррр

ы___
   СЛА__ддкий мь_МЁ__(Т)
      ..(а)т  ПЧ(Е)!!__лллл


ф/п


Рецензии