Г р А

         Чую і, навіть в-вісні,
ХрУсти небесні і  гУрки.
А блискавИці ряснІ,
Граються в хаті у жмУрки.
Гри не боюся, а в тім,
Знаю, що врАзи затЯті:   
Як починається грім –
Гнеться покрІвля на хаті.
Явно і вже не в-вісні,   
Бачиться небо окАте, 
А блискавИці ряснІ
Все ще торкаються хАти.


Рецензии