Зимняя зарисовка укр

ЗИМОВА ЗАМАЛЬОВКА

Заспокоївся вітер нарешті,
Не хитає дерева, не гне.
Хмара сіє з занедбаних рЕшет
Сніг дрібний на містечко моє.

Заховалися тіні бузкові,
Що в’язалися сонцем в снопи.
Дятел стукав, струсив випадково
Сніговий начарований пил.

Вітер визвав морози слухняні,
На вікні хризантеми й ковил,
Ці дарунки взяла мила пані,
Лютий – вірний коханець зими.


Рецензии
Чарівна зимова замальовка!
Смакую "сніговий начарований пил" поетичного слова!

Ангелина Соломко   24.02.2021 20:23     Заявить о нарушении
Щиро дякую. Добра та натхнення!

Наталья Гриненко-Артеми   25.02.2021 10:00   Заявить о нарушении