Нiч не зiтреш

Ніч не зітреш –
Не прийде день, не зблякне темінь…
У світ підеш –
Знання збереш… Шлях не даремний…

Пробачиш біль –
Відчуєш грань Життя і Смерті…
Зневажиш тлін –
Єство зміцниш у круговерті…

Страх не минеш –
Не звільниш Суть, не ввійдеш в Силу…
Себе знайдеш –
Життя збагнеш, розкриєш крила…

Зупиниш мить –
Майнеш в політ за видноколо…
Освятиш Рід –
Залишиш слід… Зростеш Любов’ю…

10.02.2021


Рецензии