Брехня

Наш світ живе давно в брехні
Нажаль ,але це суща правда
Брат ..брата б'є,і все в вогні
Приймаєм дружбу супостата

Брехні мішок в собі несемо
Не має правди там ні грамма
Одна брехня ,брехня кругом
Закрилась доброти вже брама

Душа закрита  на замок
Нікого в неї не впускаєм
У кожного був свій урок
Брехню ,брехнею пожинаєм

Не можем розібрати вже
Де правда ,де брехня проклята
Ніби всміхаєшся мені
А у душі болюча втрата

Давайте правду ми знайдем
Всміхатись будемо з любов'ю
Тепло в сердця наші прийде
А  не буде горіти кровю


Рецензии