Лютневе

Немовби сивина густа на скронях,
Оцей лютневий  сніг посипав квіти.
І наче небо  впало на долоні
Сніжинками...І плакати, й радіти
Весні, що так прийшла необережно,
І лютому, який жартує зимно...
Натхнення по-дитячому безмежне,
І почуття солодкі і нестримні...
Щодня кохати, мабуть, дуже важко,
То люди і призначили це свято,
Аби любов злетіла, наче пташка...
І стало радості, ну, хоч би небагато...

#enikaexpromt , світлина моєї старшої доньки. Отака чудасія в тому гарному місці, де вона живе.


Рецензии