Елмаю

Посвящаю эти строки моим милым соседям.

Елмаюым барыгыз очен дэ,
Узем белгэн ботен кешегэ:
Мин,а таба килгэн бабайга да,
Сэлам биргэн Роберт куршегэ.

Азык сорап килгэн йорт этенэ,
Бик матур койрыклы мэчегэ,
Качышлы уйнаган кызчыкларга -
Барысына да: олы-кечегэ...

Елмаю ул бер дэ  авыр  тугел
Тормышны яраткан кешегэ!
Чын йорэктэн эгэр елмайсагыз,
Шулай  ж,авап бирер кеше дэ!

14 февраль, 2021 ел


Рецензии