Свято укр

СВЯТО

Зібров запік в сметані кролика,
Дружині заволав романс...
Так можна стати алкоголіком.
Бо свято, що не день - у нас...
Понадуваєм знову шаріки
І кожен купить щось з Roshen.
І роздеруть на часті Валіків
І Валентинок - на мішень.
Навколо стане враз заквітчано.
На чирву розірвуть картон
Так, ніби всі - монахом вінчані.
Ще й зліплять щось там із долонь.
Хтось розцілується під столиком.
Крилаті стрельнуть малюки.
Зібров доїсть сметану з кролика.
Й віддасть вівчарці всі кістки...
На тому можна закруглятися
І дай Бог, щоб пішло на лад.
А якщо, хто отрима ляпаса, -
не купить дєвкам шоколад!
 І вже красуні переймаються.
Бо СБУ рве магазін.
Та "Робін-Бобін" упирається .
Бо як не як, - а Валентін...;

ВК ХЕРсон 14.02.
ВСіХ з тіпа СВЯТОМ!;


Рецензии