Лiто

На душі спокійно так і гарно.
Хвилею думки пливуть повільно
І летять у височінь захмарну.
Ковдрою трава лягає  щільно.

Тепло у повітрі, трохи жарко.
Запишались мальви коло двору.
Заплелась у винограді арка.
Чорнобривці в ряд  біля забору.

Закудлалась вітами тополя.
Щиро  простягла свої долоні,
Зайчиками, стрибаючи долі,
Заблукали проміні у кроні.

Десь далеко в небі, там високо,
Пропливла хмаринка, впала тінню.
Вишня налилась солодким соком,
Оповита  сонячним промінням.

Літо одягається в  наряди.
Все навкруг яскраве, кольорове.
У повітрі пахощі троянди,
На душі прекрасно і чудово.


Рецензии